LIVRAREA

Modalități de livrare a produselor

 • Produsele comandate se livrează pe tot teritoriul României, prin curier;
 • Produsele sunt ambalate și sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare;
 • Sâmbătă și Duminică nu se expediază comenzi.

Operare comenzi:

 • Expediem în maxim 48 de ore produsele aflate pe stoc;

Costuri de livrare

 • Livrare gratuită pentru comenzi care depășesc valoarea de 150 RON (TVA inclus) în orice oraș din România;
 • Cost transport 15 lei, dacă valoarea comenzii este sub 150 RON (TVA inclus);
 • În cazul în care nu ești găsit la adresa indicată în comandă și nu răspunzi la telefonul curierului, noi vom păstra coletul(ele) timp de cinci zile, timp în care te vom contacta pentru a face livrarea. După acest interval, comanda va fi anulată.

RETURURI

Dreptul de retragere

1. Cadrul legal

Conform Ordonanței de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță:

 • Consumatorul are dreptul de a se retrage din contractul la distanță, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevazute la art.13 alin.(3) și art. 14 din O.U.G. Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând de la ziua în care intră în posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de schneider-romania.ro
 • Produsul returnat trebuie sa fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit).

2. Excepții

Potrivit prevederilor art.16 din OG 34/2014, nu pot fi denunțate contractele care au ca obiect furnizarea următoarelor categorii de produse:

 • Produse care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri (nesemnalate ca defecte în primele 48 de ore de la recepționarea produsului);

3. Costuri și taxe speciale pentru renunțarea la cumpărare

 • În cazul în care cumpărătorul renunță la achiziționarea produsului în termen de 14 zile de la recepția acestuia, toate costurile de returnare sunt suportate de SC Scribant Distribution SRL, firma care deține magazinul virtual schneider-romania.ro.
 • Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesiva și/sau intervenții neautorizate etc.
 • Vânzătorul va face recepția fizică a mărfurilor returnate la primirea în depozit și își rezervă dreptul de a refuza primirea în stoc și returnarea contravalorii în cazul găsirii unor neconformități. Consumatorul va fi informat în scris prin poșta electronică asupra neconformităților constatate și contactat ulterior pentru clarificarea situației.

4. Livrare, returnare și garanția produselor:

 • Pentru orice solicitare a garanției pentru produsele comercializate de SC Scribant Distribution SRL vă rugăm să ne contactați prin telefon la numărul: 0752 282 433
 • Produsele vor fi trimise la adresa depozitului: Strada Bazaltului, nr 11, Șos. Cristianului, nr. 11, județul Brașov, iar soluționarea garanției se va face prin repararea sau înlocuirea produsului defect.
 • Nu fac obiectul garanției produsele care prezintă defecte fizice precum: lovituri, crăpături, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garanție deteriorate, îndepărtate sau modificate, produsele utilizate în condiții neadecvate.

5. Garanția comercială

 • Garanția comercială este conform certificatului de garanție emis de către producător, în funcție de categoria de produs și reprezintă perioada în care consumatorul beneficiază de reparații gratuite din partea vânzătorului/producătorului.

6. Garanția de conformitate

 • Toate produsele beneficiază, prin lege, de garanția de conformitate care reprezintă perioada legala de 2 ani în care consumatorului i se aduce produsul la conformitate în mod gratuit. Conformitatea se referă la caracteristicile produsului oferite consumatorului prin publicitatea aferentă făcută de vânzător/producător.
 • Conform OG21/1992 vânzătorul este obligat să-i furnizeze consumatorului: certificat de garanție (doar pentru produsele de folosință îndelungată), manual de instrucțiuni/utilizare.

Observații generale:

 • Vă recomandăm să utilizați serviciile de curierat, care permit urmărirea coletului. Nu suntem răspunzători pentru coletele pierdute pe drumul către noi. În toate cazurile de mai sus, cu excepția celui referitor la produsele defecte în perioada de garanție, acestea trebuie returnate în starea în care au fost primite, în ambalajul original, cu toate etichetele la locul lor și însoțite de toate accesoriile și documentele originale.
 • Deteriorarea produselor sau punerea într-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

Important: Odată cu plasarea comenzii, iți exprimi și acceptul – fără obiecțiuni – privind condițiile și termenele de utilizare, acesta având aceeași valoare cu un contract valabil încheiat. Fiind de acord cu Termenele și Condițiilele de utilizare, considerăm ca iți asumi în totalitate drepturile și obligațiile ce decurg din cumpărarea din magazinul virtual www.schneider-romania.ro. „Termenii și Condițiile de utilizare” respectă Legea Comerțului Electronic, Legea Contractelor la Distanță, Legea privind Protecția Datelor Personale și Legea Protecției Consumatorilor.